Вчера около 09:50 часа, на ул. «Преслав» във Варна, водачът на

...
Вчера около 09:50 часа, на ул. «Преслав» във Варна, водачът на
Коментари Харесай

Не само колите са опасни! Велосипедист блъсна жена във Варна и избяга

Вчера около 09:50 часа, на ул. «Преслав» във Варна, лидерът на незнаен велосипед, по време на придвижване, блъска пешеходка, която се движи по пътното платно. Това оповестяват от пресцентара на полицията.

Вследствие на случая 45-годишната жена е получила травма на гръден панер, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. 

Пак през вчерашния ден, към 11:30 часа, на бул. «Цар Освободител» в морския град, лидерът на лек автомобил «Хонда» Е.К. (43 г.) от с. Дюлино, блъска пешеходка, която пресича пътното платно. Вследствие на случая 74-годишната жена е получила травма на коляно, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. 
По-късно, в 16:45 часа, на пътя от к.к. Златни пясъци за Варна, до автобусна спирка «Аквапарк», лидер на незнайно МПС, по време на придвижване, стопира ненадейно и принуждава лидерът на рейс от всеобщия градски превоз да използва внезапно спирачки. Вследствие на случая жена (63 г.) пада в салона на транспортното средство и получава фрактура на нос и контузни пострадвания, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР